Proizvodnja voća je zastupljena
na 400 hektara gde jabuka čini okosnicu sa zastupljenošću od
preko 300 hektara. NajvIše zastupljene sorte su: Idared, Jonagold, Golden Delicious
i Granny Smith

JA•BU•KA juices are produced by mechanical squeezing of 100% of healthy apple fruits without the addition of water, sugar, color, flavor and preservatives.
Natural apple juice is great for hydrating the body, giving energy and it is good for health.

Currently we are packing Golden Delicious from ULO chambers, and from 01.02.2016. we have in plan to open the chamber with Jonagored and Idared.

Granny Smith

Možda najprepoznatljivija od svih jabuka i sigurno jedna od najpoznatijih, Granny Smith jedan je od najslavnijih izvoznih proizvoda Australije, a otkrivena je u Australiji 60 – ih godina 19. veka kao slučajni semenjak na odlagalištu za otpad.
Gospođa Mary Smith, koja ju je pronašla, otkrila je da je jabuka „višenamenska”, odnosno odlična kako za kuvanje tako i za potrošnju u svežem stanju. Novu je sortu nazvala Granny Smith te je zaslužna za širenje njene popularnosti. Do 60-ih godina 20. veka Granny Smith je postala praktički sinonim za jabuku.
Ova pomalo neobična jabuka privlači oko svojom bojom trave, dugo se čuva, te ima „svestranost’” koju potrošači vole.

UKUS: Ukus je naglašeno kiselkast. To je hrskava jabuka, tvrdog mesa i vrlo oštrog ukusa. Ipak, njeno meso dugotrajnim dozrevanjem postaje mekše, a poslužena malo ohlađena može biti vrlo osvežavajuća.
Odlična je za potrošnju u svežem stanju, u pitama, a isto tako vrlo dobra za voćne salate (posebno zato jer i narezana zadržava svoju boju).